Bowlen in Reuver

Degenen die gisteravond de spieren los hebben gemaakt op de dansvloer en vandaag komen hebben wellicht een voorsprong op die, die dat niet hebben gedaan. Maar misschien speelt de vermoeidheid wel een grotere rol. Dus wil je eeuwige roem verkrijgen door het winnen van dit evenement weeg dan je kansen. Mocht je gewoon een gezellige middag willen hebben kom dan ook.

Dit bericht is geplaatst door jos. Maak dit favoriet permalink.

1 thought on “Bowlen in Reuver

  1. We gingen deze middag bowlen. Om 13.45 uur was iedereen aanwezig en zochten we de bowlingbanen op. Ik had 3 banen gereserveerd. We waren met 16 personen. 5 personen voor elke baan en we hadden 1 scheidsrechter. Er werd flink gebowld. De strikes en spares waren deze middag volop aanwezig. Een baan had een beetje pech. Daarom mochten ze nog een kwartier extra doorgaan.
    Om 15.00 uur waren we klaar met bowlen en gingen we samen iets drinken. Het was erg druk en we hadden moeite om een plaats te vinden. Een gedeelte van de leden ging binnen zitten en anderen gingen buiten zitten in de zon want het was deze dag prachtig weer. Dit is voor herhaling vatbaar. Zowel voor het weer als voor het bowlen. Weer een gezellige dag gehad met onze club.

Geef een reactie