Dansavond Kare Reuver

Omschrijving Activiteit

Als het je ergens goed bevalt, wil je er graag langer blijven, en wanneer dit niet gaat er snel weer naar terug keren. Hier bij Kare heerst een aangename sfeer.
Er zijn voldoende danslustige dames aanwezig.
Zij willen graag uitgenodigd worden Voor een dans.
Je kunt ook verzoek nummers aanvragen, Maar het kan soms lang duren voor deze gedraaid worden.
Dus wil jij dansen op leuke nummers van oa Willeke Alberti, Roy Black, Ricchi & Poveri; ga dan mee, niks is leuker dan bewegen op leuke muziek! kijk ook op Kare Reuver

Kosten: Vervoer + eigen verteer.
Verzamelen: om 19 uur bij de Martinuskerk in Tegelen

Dit bericht is geplaatst door ?. Maak dit favoriet permalink.

1 thought on “Dansavond Kare Reuver

 1. Onze 2e activiteit deze maand is dansen bij Kare
  Toen wij rond half acht onze auto parkeerden werden wij al meteen door de eigenaar opgemerkt, En kwam hij naar ons toe voor een praatje.
  Je kon merken dat door het warme weer er minder mensen daar waren,
  Maar de diverse oudere dames en heren waren er al om hun vaste plek in beslag te nemen. Maar ondanks dat was de dansvloer vol.
  Om 20 uur wordt er begonnen met het draaien van plaatjes,
  Dit keer waren wij met 8 personen naar Reuver gegaan waar onder 2 vrouwen. Een van de dames waar mee ik de vorige keer had gedanst was er ook. Rond achten kwam ook de 2e dame met een zwart/witte jurk binnen,
  Hier hebben wij toe even mee gepraat. Later ben ik als eerste deze dame gaan halen voor het dansen. Natuurlijk heb ik ook met onze 2 dames gedanst!
  Die gesprekken over voedbal, vond ik een stuk minder, Ik ben dan ook even naar buiten gegaan om te bellen. Toen ik weer naar binnen ging was de Dame met de zwart/witte jurk Mij komen halen om nog een keer met mij te gaan dansen, Dit vond ik erg fijn. Ook gaf zij mij een compliment dat het dansen steeds beter ging. Ik heb namelijk nooit dansles gehad, Maar durfde het wel aan om te gaan dansen. En om ook zelf vrouwen te gaan halen, Maar die eerste dame wilde niet dansen. Dus zal ik deze voortaan links laten liggen.
  Op een gegeven moment kwamen wij in gesprek met een ander groepje mensen Die elke week vanaf Brunssum naar Reuver kwamen om te dansen.
  Later op de avond het ik een van de dames uit Brunssum gevraagd om te gaan dansen. Zij leerden mij de grondbeginselen van het dansen, Je moest beginnen met je rechter been En dan links, recht. Ik heb enkele liedjes met haar gedanst zodat ik dit samen met haar
  Kon oefenen. Ik was dan ook in mijn nopjes toen zij vroeg of ik bij Kare elke week kwam, Omdat zij het leuk vond dat ik toch regelmatig durfde te gaan dansen ondanks dat ik geen ervaring met dansen had! Ik heb dan ook deze avond met 5 Damen, s gedanst. Nadat om 0,10 de frikadel eindelijk kwam, werd het steeds rustiger bij Kare.
  Zo rond 1e waren de meeste al naar huis, maar omdat het zo gezellig was waren wij met 4 personen nog tot kwart voor 2 gebleven.

Geef een reactie