Dansavond Kare Reuver

Omschrijving Activiteit

Elke zaterdagavond is er dansen in Reuver, en omdat de eigenaar zelf als DJ voor de goede dansmuziek zorgt is de toegang gratis.
Twee of driemaal per avond wordt er een linedance gedaan.
Dus hou je van dansen of van dansmuziek ga dan vanavond mee!
Kare Reuver

Kosten: Vervoer + eigen verteer.
Verzamelen: om 19 uur bij de Martinuskerk in Tegelen

Dit bericht is geplaatst door ?. Maak dit favoriet permalink.

1 thought on “Dansavond Kare Reuver

  1. Dansen in Reuver. Daar gingen we dan. Met 2 auto’s naar Reuver en helaas waren we maar met 6 personen, 5 mannen en 1 vrouw !! Nadat wij binnen waren gekomen en plaats hadden genomen kwam de eigenaar van de zaak het een en ander uitleggen. Zij zorgden voor muziek en de aanwezigen voor de dans. Tegen middernacht komen er fricandellen, deze waren gratis. En inderdaad tegen die tijd kwamen deze ook.
    Nou we hebben toch enkele dansfanaten onder ons. Luc, Angelo, Huub en Ge dansten de sterren van de hemel. Ietje was ook bij ons. Zij moet na deze avond toch wel heel wat calorieen zijn kwijtgeraakt. Oh ja nog iets. Er kwam een dame naar Ietje en vertelde haar dat dit geen stijl was. Zij had 5 dansheren en enkele dames hadden geen dansheer.Deze waren een beetje jaloers. Tegen 1 uur zijn wij huiswaarts gegaan. Het was een zeer geslaagde avond. Binnenkort gaan wij weer dansen en hoop dat er meer dames bij zijn.
    Dame en heren hartelijke dank voor deze geslaagde avond.

Geef een reactie