Dansen bij La Mirage in Susteren

De oude disco en soul muziek, jaren 70-80-90, wordt origineel gedraaid, en niet in een nieuw jasje met veel boem boem er onder. Ook wordt er gedurende de avond 4x snacks uitgedeeld. de entree is 7,50 Euro aan de kassa en 5 Euro in de voorverkoop.
Wil je meer weten over zaal La Mirage, kijk dan eens op www.lasalleevents.nl. classic nights. Via deze site kom je ook op hun facebook pagina waar veel foto’s op staan van de dansavonden. Zou mooi zijn als we een mooie mix van mannen en vrouwen hebben die avond. Wordt het zeker gezellig.

Reiskosten bedragen 23,50 euro per auto.

De meeste consumpties nog voor 1,80 waar heb je dit nog ?

Dit bericht is geplaatst door jos. Maak dit favoriet permalink.

1 gedachte op “Dansen bij La Mirage in Susteren

 1. Jaren 70, 80 en 90 muziek.
  We waren deze dag maar liefst met 18 personen.
  We vertrokken om 20.30 uur naar Susteren waar we om 21.15 uur aankwamen, enkele personen gingen rechtstreeks..
  Nadat we genoten hadden van ons welkomsdrankje gingen we de zaal in.Enkele personen van ons waren eerder en die hadden een staantafel met stoelen gecharterd. Regelmatig gingen we de dansvloer op en hebben lekker gedanst.
  Tegen 22.30 uur kwam men al rond met snacks. De muziek die men draaide was heel erg goed. Er heerste een leuke sfeer op deze avond in de zaal.
  Om 01.00 uur gingen de eersten van ons al huiswaarts. We namen afscheid van elkaar nadat wij een leuke en sfeervolle avond hebben gehad.

Geef een reactie