Nieuwjaarsborrel

Kaart wordt geladen...

Datum en Tijd
Date(s) - 15-01-2017
15:00

Location
Café De Hazewind

Category(ies) No Categorieën


Het is ieder jaar weer een gezellig treffen waar veel leden elkaar weer ontmoeten.Onder het genot van een drankje kun je gezellig met elkaar praten over wat ons momenteel bezig houdt! Wij nodigen jullie uit voor: een kop koffie/thee met vlaai  een nieuwjaarsborrel en borrelgarnituur. Hebben jullie zin om het glas te heffen op een te gek 2017 kom dan ook. Ook is er een mogelijkheid om een kop soep met een broodje te nuttigen. Kosten voor eigen rekening. Goulashsoep kost 5,50 euro en erwtensoep kost 5,25 euro. Opgave indien men een kop soep wil nuttigen is verplicht.

aspirant leden betalen voor dit evenement 9 euro en indien men per 1 januari volwaardig lid wordt is dit evenement gratis

Bij voorkeur via de e-mail aanmelden!

Dit bericht is geplaatst door jos. Maak dit favoriet permalink.

1 thought on “Nieuwjaarsborrel

  1. waarschijnlijk ben ik de enige die het weer erg leuk vond op de nieuwjaarsborrel aangezien er niemand anders heeft gereageerd.
    ik vond het leuk om weer bekende gezichten te zien die ik al weer een tijdje niet had gezien, maar ook was ik aangenaam verrast dat er erg veel onbekende gezichten te zien waren. Blijkbaar doen we met zijn allen iets goed als het ledenaantal in een jaar bijna verdubbeld. Of is iedereen afgekomen op de vermaarde kookkunsten van de kastelein ?( waarschijnlijk niet) Hulde aan het bestuur en de leden.
    Een puntje van persoonlijke frustratie : Ik zou het leuk vinden als je een leuke dag met o+o hebt gehad, je dit deelt met de andere leden door een berichtje op de site achter te laten

Geef een reactie