Wandelen in Haelen

Een mooie wandeling door het Leudal en de bossen in Haelen. Richting Heythuysen.Wij starten de wandeling bij St. Elisabeth’s Hof aan de Roggelseweg in Haelen.Voor degenen die rechtstreeks erheen rijden. Wel doorgeven!

Na 5 km is er een gezellige pauze bij De Busjop In Busjopsweg 9 in Heythuysen. Honden zijn welkom.Voor degenen die geen grote wandeling willen maken, maar wel gezelligheid met koffie en vlaai wensen. Vanuit de Busjop kun je over een korte weg door de bossen naar centrum Heythuysen wandelen en terug. Dus een kleine wandeling is mogelijk. Het zijn 1,4 km tot het centrum. Ongeveer 15 minuten lopen.

Dit bericht is geplaatst door jos. Maak dit favoriet permalink.

1 gedachte op “Wandelen in Haelen

  1. Wandelen in het Leudal
    We waren in totaal met 24 personen en 3 honden. Een ongekend groot aantal wandelaars. Diverse personen reden rechtstreeks naar Haelen, waarvan een persoon met OV en de overige kwamen gezamenlijk aan. Nadat iedereen gearriveerd was begon de wandeling. Na een tijdje begon het te motregenen, maar dit was maar van korte duur. Na een korte wandeling kwamen we bij De Busjop aan waar wij gezellig iets gingen drinken. Sommigen bestelden ook een stuk vlaai. Het was maar goed dat wij een tafel gereserveerd hadden anders was er helemaal geen plaats voor ons. Nadat we de koffie genuttigd hadden vervolgden we onze wandeling. Na 5 km kwamen we weer aan bij de parkeerplaats van St.Elisabeth’s Hof, het beginpunt van de wandeling. Het restaurant was gesloten en gaat pas op 4 maart open. Een wandelaar wist dat verderop ook nog een restaurant was. Diverse mensen hadden nog wel trek in een kop koffie en gingen naar dat restaurant toe. Enkele personen gingen huiswaarts. Al met al een geslaagde wandeling en fijne dag.

Geef een reactie