Boeken markt Deventor

Adres
grotestraat 5
deventorNederland


Aankomende Activiteiten

 • Geen evenementen op deze locatie
 • Dit bericht is geplaatst door ?. Maak dit favoriet permalink.

  1 thought on “Boeken markt Deventor

  1. We gingen al heel vroeg op pad met dagkaarten van Blokker naar de boekenmarkt in Deventer en dat bleek achteraf ook wel nodig te zijn om al die uitgestalde waar te kunnen bekijken.
   De kraampjes stonden bijna allemaal langs een hoofdweg met wat zijstraatjes en pleintjes met een totale lengte van 6 km.
   Om alles goed te bekijken ben je dus zeker 12 km aan het lopen op een slentertempo.
   Gelukkig hadden ze alle kraampjes oplopend genummerd, zodat we elkaar weer gemakkelijk telefonisch terug konden vinden.
   Dit hebben we ook enkele keren gedaan, omdat ieder van ons toch andere interesses heeft en zodoende op andere plekken wat langer staat te snuffelen.
   Aangezien de weg met kraampjes langs een rivier liep, kon je tussen de kraamjes door nog wat genieten van het mooie uitzicht op dit water.
   Het water kwam ons ook nog eens verrassen van boven, wat voor een heerlijke afkoeling zorgde en gelukkig kon je onder elke marktkraam wel schuilen, dus echt nat werd je niet als je geen paraplu had meegenomen.
   De frisse lucht van de regen stond in schril contrast met de muffe lucht van de oude boeken, als je wat aan het rondneuzen was tussen al die boeken.
   Er waren ook nieuwe boeken bij die nog in de folie zaten.
   LP’s, oude ansichtkaarten, collecters items, cd’s en dvd’s waren ook te vinden tussen al dat ouds.
   Nog nooit heb ik zoveel boekenwormen bij elkaar zien kronkelen tussen al die boeken.
   Angelo liep ditmaal eens niet met zijn zware fototoesteluitrusting rond, maar met een boekentas die steeds zwaarder werd naarmate de dag verstreek.
   Verder stonden er ook nog wat stands om wat te eten of te drinken, omdat de geest van alles wil, maar het lichaam uiteindelijk toch begint met protesteren, wat het drankje en/of hapje des te lekkerder maakt.
   We hebben op de terugweg ook nog lekker gegeten in Nijmegen vlak bij het station om zo de vakantie van Angelo te beëindigen, die voor hem toch anders is verlopen dan was gepland.

  Geef een reactie